Home » Ikke kategoriseret » Hvorfor Vin er den perfekte firmajulegave

Hvorfor Vin er den perfekte firmajulegave

And, rødkål, juletræer og gaver: dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere har allesammen store udgifter I julen, og modtager samtidig gaver på stribe. Derfor er det vigtig at du, med din virksomheds julegave, formår at skille dig ud og samtidig give en gave der virkelig skaber værdi for modtageren.

Forneden kommer jeg med mine bud på hvorfor du skal vælge vingaven til Jul:

 

Vingaven vil være meget aktuel omkring jul

Billede fra Danmarks Statistik

Den danske Julekultur, indebære forbrug af en masse vin, faktisk steg vinforbruget i 2009 med hele 25% ! (se statistisk). Det er derfor statistisk set smart at give vin i julegave, da gaven vil være top aktuel for modtageren i jule perioden. Der vil samtidig være stor sandsynlighed for at modtageren, ikke selv køber vin til julebordet, og i stedet medtager din vin.

For os er opgaven at skabe en god relation mellem afsenderen og modtageren, og hvis man derfor er i tvivl om hvornår man skal give en vin i gave, anbefaler vi altid julen som førsteprioritet. Dog vil vi mene at man ALTID kan give vin i gave 😉

 

Hvad gør Vingaven Unik?

Julen har sine faste traditioner i de danske hustande, alt fra oppyntning til julemaden er næsten det sammen hvert år, sådan er det bare. Lige bortset fra vinen. Ser man rent teknisk på vinens potentiale, kan man give en del forskellig vin, der vil gå godt til julemaden – på denne måde kan det rigtige valg af vin, være med til at binde hele smagoplevelsen sammen.

Lige omvendt kan man også risikere at vælge en forkert vin til modtageren, det vil derimod skabe en negativ opfattelse af vinen og i sidste ende afsenderen. Et eksempel kan være at en virksomhed vil flotte sig med en kraftig Magnum Amarone fra Italien, og det er helt fint, men hvis modtageren ikke er blevet informeret korrekt omkring vinens potentiale, risikere man at den bliver brugt til julemaden. Det vil i dette tilfælde resultere i, at anden vil miste alt sin smag, og Amaronen vil tage fuldstændig over – dermed er mad og vin IKKE i balance.

 

Jeg vil gerne høre mere!

Hvis du ønsker at høre mere om vigtigheden i at tænke sig godt om, inden man giver giver vin i julegaver, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig! Vi byder altid velkommen til en introduktion i vores vinlaboratorium.

Mob. +45 40618693

Mail: sebastian@ladegourdie.dk

 

Kilde: Danmarks Statisk

Comments are closed.