Home » Julevin 2020

Julevin 2020

Når årets fornemmeste gave skal vælges, bliver Julegaven nøje sammensat og modtageren får en oplevelse af personlig hensyntagen.

hh

Det var trenden i 2019 og det fortsætter i 2020

Det nye “sorte” er BORDEAUX

Elsker du en god Bordeaux vin, er tiden perfekt, hvis du også søger en ”value for money” vin. I længere tid har priserne på Bordeaux vine været presset i top pga. efterspørgsel og udbud. Nu er det så småt begyndt at vende og vi kan glæde os over super årgange, der flot repræsenterer Terroir’en og som nu forhandles til konkurrencedygtige priser.

Vi har en perlerække af udvalgte vinhuse fra Medoc, Haut-Medoc, St. Emilion, og Bergerac, som hjemtages til når Årets Julevine skal vælges. Disse vine glæder vi os til at præsentere i vores VinLaboratorium, når vi åbner dørene for vores B2B Optionssmagninger ultimo august.

h

Juletilbud – 2020

Juleaftens – Vinæske

h

I år har Annelise Ladegourdie, haft fokus på at sammensætte unikke vine, som er skræddersyet til den traditionelle Julemad.

Juleaftens-vinæske bestående af:

1.fl Bobler – Velkomstdrik, blød og fyldig med frisk og fin intensitet i boblerne.

2.fl Hvidvin – Oplagt til Julefrokostbordet med lune og kolde retter.

3.fl Rødvin – En lækker, ikke for kraftig rødvin, velbalanceret til Julemaden.

Pris: 680,-/æske

Ovennævnte priser er eks. moms med afhentning/levering efter aftale.
h
h
h

Det handler om at skille sig ud

Julegaven er en vigtig del, af virksomhedens ansigt overfor sine medarbejdere, kunder og leverandører. Ladegourdie Vinimport ligger meget energi i, at tilbyde skræddersyet Julegave løsninger til virksomheden. Vi bidrager til en styrket personlig “tak for i år” hilsen til modtageren.

Først og fremmest har vi fokus på Kvalitet og den for virksomheden, helt rigtige Smag. En vigtig faktor som vi ved hjælp af vores særligt udarbejdede Værktøjer, sammen finder de helt rigtige vine med den ekstra ‘personalisering’ der gør at netop jeres gave bliver husket.

For at høre mere om hvordan jeres Virksomhed kan skille sig ud med Årets Julegave 2020: kontakt os direkte.

Vi ser frem til at byde velkommen i VinLaboratoriet!

Comments are closed.