Home » Julevin 2022

Julevin 2022

Når årets fornemmeste gave skal vælges, bliver Julegaven nøje sammensat og modtageren får en oplevelse af personlig hensyntagen.

Bourgogne: fejringen af de sidste druer er i hus!  🙂

Høsten 2022

Høsten 2022 – er i hus! Og i år fandt høsten tidligere sted end normalt og derfor har årgang 2022 allerede gjort sig bemærket – med sin tidlige modning. Druerne er også mindre end normalt og har en kraftigere drueskal end normalt. Faktorer der resulterer i mindre ydelse, flere aromaer og længere gemmepotentiale. Vilkår som er spændende udfordringer for Ønolog og alle der nu skal udvikle denne lovende årgang. Jeg har talt med alle vores vinhuse hvor tilfredsheden og lettelsen er tydelig at spore. Vi går en dejlig tid i møde!

Tchin Tchin

Annelise🍷

h

Juletilbud – 2022

Juleaftens – Vinæske

I år har Annelise Ladegourdie, haft fokus på at sammensætte unikke vine, som er skræddersyet til den traditionelle Julemad.

Juleaftens-vinæske bestående af:

1.fl Bobler – Velkomstdrik, blød og fyldig med frisk og fin intensitet i boblerne.

2.fl Hvidvin – Oplagt til Julefrokostbordet med lune og kolde retter.

3.fl Rødvin – En lækker, ikke for kraftig rødvin, velbalanceret til Julemaden.

Pris: 680,-/æske

Ovennævnte priser er eks. moms med afhentning/levering efter aftale.

A

A

A

Det handler om at skille sig ud

Julegaven er en vigtig del, af virksomhedens ansigt overfor sine medarbejdere, kunder og leverandører. Ladegourdie Vinimport ligger meget energi i, at tilbyde skræddersyet Julegave løsninger til virksomheden. Vi bidrager til en styrket personlig “tak for i år” hilsen til modtageren.

Vi har fokus på Kvalitet og  virksomhedens Smag. En vigtig faktor som vi  hjælper virksomheden med at definerer, så gaven får en personlig signalværdi til modtageren.

For at høre mere om hvordan jeres Virksomhed kan skille sig ud med Årets Julegave 2022: kontakt os direkte.

Vi ser frem til at byde velkommen i VinLaboratoriet!

Comments are closed.