Home » Firmajulegaver

Firmajulegaver

Når årets fornemmeste gave skal vælges, bliver Julegaven nøje sammensat og modtageren får en oplevelse af personlig hensyntagen.

Det handler om at skille sig ud

Julegaven er en vigtig del, af virksomhedens ansigt overfor sine medarbejdere, kunder og leverandører. Ladegourdie Vinimport ligger meget energi i, at tilbyde skræddersyet Julegave løsninger til virksomheden. Vi bidrager til en styrket personlig “tak for i år” hilsen til modtageren.

Først og fremmest har vi fokus på Kvalitet og den for virksomheden, helt rigtige Smag. En vigtig faktor som vi ved hjælp af vores særligt udarbejdede Værktøjer, sammen finder de helt rigtige vine med den ekstra ‘personalisering’ der gør at netop jeres gave bliver husket.

For at høre mere om hvordan jeres Virksomhed kan skille sig ud med Årets Julegave 2018: kontakt os direkte.

Vi ser frem til at byde velkommen i VinLaboratoriet!

Det trender i 2018

Det nye “sorte” er BORDEAUX

Elsker du en god Bordeaux vin, er tiden perfekt, hvis du også søger en ”value for money” vin. I længere tid har priserne på Bordeaux vine været presset i top pga. efterspørgsel og udbud. Nu er det så småt begyndt at vende og vi kan glæde os over super årgange, der flot repræsenterer Terroir’en og som nu forhandles til konkurrencedygtige priser.

Vi har en perlerække af udvalgte vinhuse fra Medoc, Haut-Medoc, St. Emilion, og Bergerac, som hjemtages til når Årets Julevine skal vælges. De vine glæder vi os til at præsentere i vores VinLaboratorium, når vi åbner dørene for vores B2B Optionssmagninger ultimo september.

 

 

Comments are closed.