Home » Velkommen til Ladegourdie Vinimport

Velkommen til Ladegourdie Vinimport

Ladegourdie Vinimport er en familievirksomhed, hvis speciale er import af vine.

Min papa, Cyril Ladegourdie, som er franskmand, startede virksomheden i 1981. Papa satte de første stokke til de tætte og brede relationer, vi i dag har til producenter over hele Frankrig. Fra jeg var 11 år tog han mig med på sine besøg på vingårdene. Jeg har siddet i timevis ved bordet i caven og hørt på snakken om domænets vine. Selvom jeg til tider foretrak at forsvinde i vinmarkerne, står de fantastiske sanseindtryk af duften på gårdene stadig for mig som helt specielle.

Vores personlige engagement og kendskab til vin gør, at vi har adgang til seriøse producenter, og derfor kan give vore kunder nogle fantastiske fordele. Jeg følger vinen nøje, fra druerne plukkes, mens de er på fad og til de kommer på flaske. Under hele processen besøger jeg de enkelte gårde, hvor jeg smager og sikrer kvaliteten på de forskellige stadier.

Med tiden har jeg fulgt med i vinudviklingen hos udvalgte vinhuse i Spanien, Italien, Australien, Sydafrika, Chile, Østrig og Bulgarien. Nogle af disse vinhuse har bestået mine kvalitetskrav og indgår i dag i vort sortiment. De øvrige følger jeg fortsat nøje indtil de en dag også kan blive en del af vores selektion.

Signatur
Annelise Ladegourdie

Comments are closed.