Om Le Glögg
Gløggens DNA – dens hemmelige krydderiblanding, blev nøje sammensat i 2013 af Annelise Ladegourdie, som er 2.generation i virksomheden.
Glöggen er sammensat af udvalgte produkter, fra vores mangeårige leverandør, familien DELAUNAY, som vi har nære relationer med. Familien DELAUNAY fokuserer på at producere kvalitetsprodukter med nøje hensyn til miljø og nærbefolkning.
Glöggen består af:
Vores nøje udvalgte hvidvin Chateau du Pin.
Senhøst vin St. Aubin.
Både Hvidvin og Senhøst vin produceres af brødrene Jeanmarie, Pascal og Alain DELAUNAY. Vinstokkene er miljøcertificeret, og håndplukkes med efterfølgende traditionel fremstilling.
Delaunays unikke Æblemost Jus de Pomme.
Æblemosten, der er en essentiel ingrediens i Gløggen, produceres af søsteren Marie-Celine DELAUNAY, og består af op til 13 forskellige æblesorter fra familiens æblelunde, der løber langs med Loire floden. De solmodne æbler håndplukkes og presses nænsomt med 3kg. æbler pr. liter most.
“For at opnå optimal smagsharmoni i den færdige Glögg, er det afgørende at alle produkterne kommer fra samme sted”.
Le Glögg er tilgængelig for virksomheder og hos særlig udvalgte samarbejdspartnere.