Home » Bæredygtig Glögg

Bæredygtig Glögg

“Hvorfor er det ikke normalt at lave Gløgg på gode kvalitetsvine?”
– Annelise Ladegourdie, vinspecialist og 2.generations vinimportør.

Tradition med fornyelse

Vi elsker den danske tradition hvor man serverer Glögg i december måned. “Med Le Glögg har jeg kreeret en frisk og læskende smag med nordisk islæt og kombineret den med fransk finesse, som bidrager til Glöggens kompleksitet. Målet har været at fremelske det bedste fra begge verdener og servere en traditionel Juleglögg med fornyelse”.

Opfylder FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

’Le Glögg’ er nøje sammensat med øje for at opnå en konkurrencedygtig pris samtidig med at tage ansvar overfor miljø og arbejdsforholdene i lokalsamfundet. Vi går langt udenom ekstrakt og smagsforstærkende tilsætningsstoffer som skader helbredet og har produceret et 100% naturligt produkt. Annelise Ladegourdie har takket være sin personlige og livslange relation til producenterne kunnet fremstille ’Le Glögg’ i tæt samarbejde på vingården med en vinificeret tilgang til produktionen.

  • Glöggen er sammensat af udvalgte produkter, og med nøje hensyn til miljø og nærbefolkning.
  • Markerne til druerne og æblelundene ligger tæt på produktionshallen.
  • De 2 forskellige miljøcertificerede vine samt most produceres samme sted med arbejdskraft fra lokalsamfundet.

Comments are closed.