Home » Vinrejser

Vinrejser

I tæt samarbejde med vores kunder arrangerer vi eksklusive vinrejser for grupper på op til 12 personer til udvalgte ”vin-destinationer”.

På disse rejser åbner vi dørene til unikke vinhuse og rejsedeltagerne oplever det nære – vinproducenterne personligt og de bedste lokale restauranters specialiteter.

Indlogeringen finder sted i smukke og stemningsfulde omgivelser, og udover vinhusbesøg er der også lejlighed for oplevelser på egen hånd.

P.V. 1.cru udsigt

Vores vinrejser kan typisk være en kombination, hvor f. eks:

  • et virksomhedsseminar indgår på turen med faglige seancer udover vinhus-besøg, som nævnt foroven
  • en koncentreret vinrejse med intensive vin-fortællinger på højt fagligt niveau
  • en sports-begivenhed, hvor f.eks Champions league kampe kombineres med vin- og gourmetoplevelser

Læs mere om vinrejser her: Vinlandet, Vinlivet og Vinen.

Kun for kvinder

Som et direkte resultat af mit populære Vinstudie for Kvinder, lancerer jeg nu Vinrejser for alle der har været på #Level 1 og #Level 2.

Turen går til Bourgogne i maj måned, hvor vi kommer helt tæt på Vinlandet, Vinlivet og Vinen. Over 3 dage besøger vi udvalgte domæner, de bedste restauranter og bor i hjertet af Bourgogne.

Ønsker du nærmere programinformation om turen, send din mail til: info@ladegourdie.dk

Læs og tilmeld dig næste Vinstudie her: Woman Know your Wine

Udtalelser fra tidligere deltagere:

”Efter at have deltaget i Woman – know your wine, Level 1 og 2 har jeg fået en helt anden tilgang til det at smage på en vin og dermed gøre det til en oplevelse. Annelise har en unik evne til at aktivere alle sanserne ved vinsmagning, og det i sig selv gør, at jeg let kan fremkalde hele oplevelsen igen flere måneder efter. Hun bruger et helt særligt ordforråd, der i bund og grund bare er så enkelt og beskrivende, så jeg får “let” ved at forstå, hvad vinsmagning egentlig handler om. Jeg kan på det varmeste anbefale Annelises vinstudier – selv
glæder jeg mig til maj måned 2015, hvor vi på Level 3 tager på studietur til Bourgogne.”
Karen Have Stampe, Danica Pension
Danske Bank & Kanalsupport

”Det føltes som en befrielse at være sammen med andre kvinder i “Woman – know your wine” og finde ud af, at det drejer sig om at kende DIN egen vin – og at det var OK! Og at det også var OK, at der var nogen, som ikke havde samme smag som mig. Og så fik jeg en masse at vide om det rent faktuelle.
Den store inspiration og højdepunkt blev Level 2, hvor jeg sammen med andre kvinder skabte en dejlig 3-retters menu under kyndig instruks – Vi smagte meget den aften og havde megen snak om, hvordan den enkelte oplevede de forskellige kombinationer – og masser af latter! Igen kombineret med det faktuelle, fordi Annelise gav os stor viden om de forskellige vine. Igen en dejlig aften. Tak for den!
Glæder mig til 3’eren, hvor vi rejser til Bourgogne … ”
Pia Bak-Frederiksen
PBF Lederudvikling

Comments are closed.