Home » Vinrejse » Vinlandet, Vinlivet og Vinen

Vinlandet, Vinlivet og Vinen

Vinrejse med Ladegourdie

Er I en gruppe, der ønsker en helt speciel vinoplevelse, hvor turens røde tråd er en stor vin- og gastronomisk oplevelse, som udspringer fra et potpourri af eksklusiv komfort og lokal hjertevarme, i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære?

På disse rejser får du faktaviden om området, vi besøger, som f.eks:

  • Appellationen og dets geografiske område, med fortælling om kvalitet og karakter-variationen i vinene, som forklarer de betydelige prisforskelle mellem appellationerne.
  • Druesorterne og ydelsen i hectorliter samt antal producerede fl. i regionen.
  • Terroir (Jordbunden) og dens altafgørende betydning for vinens endelige smag.

Du kommer helt tæt på processen ”Fra saft til Vin” – en interessant videnskab, hvor du får indblik i druens særlige egenskab som den eneste frugt i verden, der har de 7 bakterier der skal til, for naturligt at starte gæringsprocessen, hvor sukker omdannes til alkohol.

Vi besøger Ladegourdie’s producenter, med rundvisning blandt vinstokkene, og vinsmagning i smukke underjordiske vinkældre. Herudover får vi gourmet-oplevelser på udvalgte restauranter i lokalområdet, og kommer helt tæt på Vinlandet, Vinlivet og Vinen.

Kunne dette være aktuelt for dig, er du velkommen til at sende en mail med dit ønske, så vender jeg hurtigst muligt tilbage: info@ladegourdie.dk

Comments are closed.