Ladegourdie’s Hvide Julegløgg u. alkohol
Da Julegløggen med alkohol blev lavet, opdagede vi hurtigt at der heller ikke var nogle form for kvalitets Julegløgg uden alkohol på markedet – derfor kreerede Annelise Ladegourdie også denne alkoholfri Hvide Julegløgg.
Denne Gløgg er lavet med lavet på samme princip, omkring balance og DNA, som den første Julegløgg.
Julegløggen består af:
4 FLASKER unik Æblemost – Jus de Pomme.
Æblemosten, der er en essentiel ingrediens i Gløggen, produceres af søsteren Marie-Celine DELAUNAY, og består af op til 13 forskellige æblesorter fra familiens æblelunde, der løber langs med Loire floden. De solmodne æbler håndplukkes og presses nænsomt med 3kg. æbler pr. liter most.
1 FlASKE alkholfri mousserende rosé vin – Jus de Raisin.
Druerne ligges i kar ved 13° i 36 timer for at sikre aromaer og frugtnoter. Herefter nedkøles saften yderligere til 0° i 1 uge, for at forhindre igangsætning af gæringsprocessen. Til sidst frasorteres druesten, CO2 tilsættes og saften pasteuriseres ved 70° for at forhindre fermentering.
Denne naturlige saft indeholder ingen tilsætningsstoffer og undergår ingen anden behandling, i modsætning til industrielt fremstillet saft.
Gløggen er tilgængelig for virksomheder og til særlige events – Få mere information information omkring vores Hvide Julegløgg Gaveæske.
Kontakt mig direkte – Sebastian Ladegourdie