Home » B2B Vine » Firmajulegaver

Firmajulegaver

Højdepunktet på året er, når julevinene distribueres. Vi påbegynder julevin salget ca. 230 dage før juleaften. I februar og marts tilbydes de første af årets udvalgte julevine til ”en-primeur”. Her får virksomheden first hand choice på vinene med helt op til 40% prisbesparelse på favorit vinene. Optionsperioden er gældende til og med juni og så længe lager haves.

I august og september tilbydes anden runde af årets udvalgte julevine til ”en-primeur”. Her får virksomheden ligeledes first hand choice på vinene med helt op til 30% prisbesparelse på favorit vinene. Optionsperioden er gældende til og med oktober og så længe lager haves.

Vores æstetiske Ladegourdie Lux æsker kombinerer muligheden for vin og afstemte delikatesser, som udelukkende sammensættes med de bedste leverandører på markedet, til storkunde fordelspriser.

Julevin

Ladegourdie’s julevine udvælges hvert år i tråd med kvalitetskontrol-smagninger hos vores producenter i de forskellige vinlande. Kvalitetskontrollen omfatter ud over smagninger, fokus på producentens etik og morale. Økologi eller ”vins raisonée” certificering er et krav. Hensyntagen til miljøet i marken, arbejdsrammerne og sidst men ikke mindst hele fremstillingsprocessen, indgår som en naturlig del af godkendelsen for et samarbejde med Ladegourdie.

Ønsker du en nærmere snak om årets Julegave, er du velkommen til at sende en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage: info@ladegourdie.dk

Ladegourdie’s Hvide Julegløgg

Har du smagt vores nyeste skud på stammen ?

Julegløgg 2015

Den findes i to udgaver – både med og uden alkohol. Æsken med Ladegourdie’s hemmelige krydderiblanding,vine og most kan bestilles fra september.

Klik her for bestilling

Comments are closed.