Home » Vinbutik » VinterVin 2019

VinterVin 2019

VinterTilbud – 2019

I år har Annelise Ladegourdie, haft fokus på at sammensætte unikke vine, som egner sig perfekt til de kolde vintermåneder og dets spiser.

Vinterens Hvidvin – Vingave

Vinter-vingave bestående af:

2.fl TATIO Reserva Chardonnay 2015, Chile:

Vi finder Casa Donoso i det centrale Chile – i vinregionen Maule Valley. Herfra produceres Tatio Reserva som er fremstillet med inspiration fra det omgivende landskab og jordbund. Landskabet er præget af dampende gejsere, vulkanske toppe og faunaer. Vinhuset er stolte over denne ædle chardonnay der fremstår styrket af sine omgivelser, og terroir (jordbunden), som ophøjer dens egenart og oprindelse.

Chokolader & 2stk. Vinpropper.

Pris: 399,-/gave


Vinterens Rødvin – Vingave

Vinter-vingave bestående af:

2.fl Domaine de Gadagne 2014, Frankrig

Fra en perfekt beliggenhed øst fra Avignon på skrænter med udsigt over den gamle by: Châteauneuf de Gadagne, står vinstokkene til denne sjældent udbudte vin. Et historisk område. Vin er blevet fremstillet herfra i århundreder, med stor fordel af solen som årligt skinner mere end 3000 timer på bjergskråninger, med vinstokke omringet af cypres hække. Vinstokkene støttes af Mistral vindene, som generøst bidrager til druernes perfekte modning. Oenolog, Dennis Barrion’s ambition med denne vin er at give dig en unik smagsoplevelse ved at udnytte vinens fulde potentiale og kulturelle historie.

Chokolader & 2stk. Vinpropper.

Pris: 499,-/æske


Vinterens Champagne – Vingave

Vinter-vingave bestående af:

2.fl J.M. Gobillard et Fils Tradition Cuvée demi-sec, Frankrig

Beliggende i hjertet af Champagne 5 km fra Epernay, ligger den storslåede landsby Hautvillers hvorfra munken Dom Perignon, i 1861 kreerede den første champagne.

Det er takket være denne vigtige begivenhed, Hautvillers i dag er den mest berømte landsby i regionen.

Chokolader & 1stk. Champagneprop.

Pris: 1.050,-/æske

Ovennævnte priser er inkl. moms med afhentning/levering efter aftale. Bestilling her: info@ladegourdie.dk
Santé
Annelise Ladegourdie
Vinimportør

Comments are closed.